Naar bed Ben je er wel klaar voor? Je kunt erover beginnen wanneer jullie aan het knuffellen, zoenen of elkaar aan het strelen zijn. Je kan hem dan vragen of hij er aan toe is. Is het antwoord 'ja', dan kun je door gaan met strelen en steeds verder gaan. Is het antwoord 'nee', heb daar dan respect voor en wacht totdat diegene er wel klaar voor is.


Praten over seks is goed voor je relatie zo weet je waar je aan toe bent en hoever je kan gaan. En er over praten zorgt er ook voor dat je weet wat hijj lekker vindt. Je kunt ook gewoon vragen wanneer je hem aan het aftrekken bent, vraag gewoon of ze het lekker vinden. Zo weet je zeker dat wat je doet lekker is. Ook al is praten over seks in een relatie goed vaak gebeurt het niet. Wil je er liever ook niet over praten dan kan je proberen om verder te gaan met strelen. Wordt je tegen gehouden stop dan ook.

________________________________________________________________________________

Wanneer begin ik aan seks?

Dit is een vraag waar je geen sluitend antwoord op kan geven. Enkel wat raadgevingen meer niet. Het hangt af hoe belangrijk seks voor jou is. Denk eens even na over volgende uitspraken en de uitleg die ik erbij geef. Belangrijk dat je weet hoever je zelf staat. Wees daar eerlijk over tegen jezelf. Probeer je eens in te beelden dat je met een jongen ligt te vrijen. Probeer voor jezelf uit te maken welk gevoel je daar aan over houdt.

Dat je bang ervan bent is normaal. Als de angst zover gaat dat je er een afkeer van krijgt, zou je beter 2 keer nadenken voor je de stap in bed zet. Seks is geen middel om te bewijzen aan jezelf dat je homo of hetero bent. Als je daarom met een jongen wilt vrijen dan zit je verkeerd. Aanvaarding van jezelf gebeurt niet in bed maar wel daar buiten. Vele denken dat als ze met een jongen naar bed zijn geweest, ze ineens weten of ze homo, hetero of Bi zijn.

Toch zul je veel meer paniek en verwarring brengen wanneer je nog niet goed weet wat je wil. Wat je fantasieën zijn, hoe je denkt dat het zal zijn, of je het zal aankunnen, waarom je seks wil, waarom je seks wil met die bepaalde jongen? Je zal er veel door over jezelf te weten komen en er voor jezelf achter komen in hoeverre jij je homoseksualiteit aanvaard hebt.

________________________________________________________________________________

Met wie als eerste?

Dat hangt ook weer van jou persoon af. Misschien kies je liever om je eerste keer met een vast vriendje te hebben. Of je wil eerst wat experimenteren met andere jongens om wat ervaring op te doen. Of je zoekt iemand die ook nog geen ervaring heeft of juist met een beetje meer ervaring. Zorg vooral dat je partner je bevalt, anders is er niets aan ! Kies iemand die je graag hebt en die je vertrouwt ( een vriendje? Of een goede vriend?) : Of hij ervaring heeft of niet speelt weinig of geen rol.

Voordeel van veel ervaring is dat je sneller weet wat jé graag hebt en hoe je alles moet doen. Voordeel van iemand met weinig of geen ervaring is dat je op ontdekkingstocht kunt gaan met hem. Iemand bij wie je je goed voelt. Als je bij oudere jongens je goed voelt, neem je oudere. Als jij je bij dezelfde leeftijd of jonger goed voelt, kies je vanzelfsprekend dezelfde leeftijd of jonger.

Jong is niet altijd gelijk aan weinig ervaring. Iemand die je achteraf nog zal terug zien (als je dat wil als vriend en die je eventueel kan inleiden of al ingeleid heeft in het milieu.) De keuze ligt uiteindelijk bij jou. Met wie, waar en wanneer. Zorg er alleen voor dat je het niet met de eerste de beste doet die je niet ziet zitten of die jou te veel pusht. Jij moet er ook van genieten.

________________________________________________________________________________

Neuken

Voor je tot neuken overgaat denk je eerst beter 2 x na en het is ook niet aan te raden om het op je allereerste keer te doen. Neuken is heel intiem. Het vraagt een zekere vaardigheid die je krijgt door het te proberen, het kan pijnlijk zijn. Het vraagt wat voorbereiding. Niet iedereen wil het graag.

________________________________________________________________________________

De eerste keer pijn?

De eerste keer is voor iedereen verschillend, bij één loopt hij soepeler dan bij de ander. Maak gebruik van condooms en/of glijmiddel. Dit zorgt er voor dat het allemaal wat makkelijker glijdt. Dus de vraag of de eerste keer pijn doet kunnen wij niet beantwoorden dat is voor iedereen verschillend. Bij de één wel bij de ander niet. We kunnen alleen de tip geven zorg dat je, je goed ontspant.

________________________________________________________________________________

Wat vinden jongens het lekkerst?

Jongens vinden het vooral lekker wanneer hun penis wordt gestimuleerd door de mond en/of de tong. Dus pijpen en zuigen aan hun pik. Omdat de mond en de tong zacht zijn en dus een lekkere streling geven is dit prettig. Met de tong kun je zijn hele pik likken en zijn eikel. Dit kun je afwisselen door ook zijn zak te likken. Soms vinden jongens het lekker als je hun zak (gedeeltelijk) in de mond neemt.

 

Ook vinden zij het neuken erg lekker. De pik wordt zo optimaal bevredigt. Het aftrekken van de pik vinden ze uiteraard ook lekker maar als ze mochten kiezen dan gaan ze toch echt voor het laten pijpen. En…. Knabbel aan zijn oren, streel zijn hals, borst, tepels, billen en rug. Kietel het kuiltje boven zijn billen.

Probeer te ontdekken wat jullie fijn vinden. Let goed op zijn reacties. Durf zijn hand te pakken als je op een andere plaats gestreeld wilt worden. Je kunt met je hand of vingers de voorhuid van de eikel naar boven en beneden schuiven. Steeds wat sneller -op en neer- totdat hij klaarkomt.

Jullie kunnen ook allebei jezelf bevredigen. Sommige jongens vinden het lekker als je zijn eikel streelt, andere vinden dat te gevoelig. Je kunt proberen zijn pik diep in je mond nemen (pijpen). Hou hierbij wel zijn pik vast, zodat je zelf kunt bepalen, hoe diep je hem pijpt.

Zorg dat er geen sperma in je mond komt! Je kunt een condoom met een smaakje gebruiken. Als hij dan onverwacht klaarkomt, krijg je geen sperma in je mond. Doe alleen dingen die je zelf wilt. Zeg het tegen je vriend als je iets niet wilt.

Probeer uit te vinden wat je allebei prettig vindt. Dat ontdek je door met jezelf te vrijen. (aftrekken etc.) Je kunt ook samen dingen proberen. Hoe beter je elkaar leert kennen, hoe fijner het vrijen vaak is. Gebruik je fantasie!

________________________________________________________________________________

Hoe oud moet je zijn voor sex?

Er is geen leeftijd vastgesteld van “dan” mag je seks hebben, maar de gemiddelde leeftijd ligt tussen de 16 en 17 jaar. Rond deze leeftijd begint dan ook de puberteit, en komt er wat meer interesse voor sex.

Er is dus geen leeftijd voor seks, je moet er pas aan beginnen als JIJ er klaar voor bent! Je moet er zeker van zijn dat je diegene kan vertrouwen en je moet het ook echt willen.

Ben je er NIET klaar voor zeg dat dan gewoon, als je partner echt gek op je is dan wacht hij wel op je. Is dit niet het geval dan is hij jou het echt niet waard. De leeftijd waarop je voor het eerst begint met seks is dus ieder voor zich. De één is vroeg de ander weer wat later. Je begint er aan wanneer jij er klaar voor bent.

________________________________________________________________________________

Wat is klaarkomen?

Klaarkomen, ook wel orgasme genoemd, is het toppunt waar je tijdens de seks komt. Het klaarkomen is een innerlijke streling die een korte tijd duurt. Je komt klaar wanneer je erg opgewonden bent en je dit blijft stimuleren. Op het hoogtepunt zal de man gaan spuiten. De èèn spuit flink en veel, de ander weer minder. Het gevoel dat de jongen bij het klaarkomen heeft, is voor iedere jongen een heerlijk gevoel. De hoeveelheid en kracht waarmee de jongen spuit, heeft daarmee niets te maken.

________________________________________________________________________________

Hoe moet je zoenen?

Zoenen en tongzoenen zijn 2 verschillende dingen. Tongzoenen doe je met je tong en zoenen doe je gewoon met je lippen. Je kan zachte kusjes geven op zijn nek of wang. Of gewoon op de lippen. Je kunt tijdens het zoenen zijn of haar lip in je mond houden en er dan zachtjes in sabbellen of bijten. Je kunt ook heel heftig zoenen, en zijn lippen pakken, met de jouwe. En wanneer je heftig aan het zoenen bent kan je ook je tong gebruiken.

Wees niet bang dat dit fout gaat want je moet gewoon op je gevoel afgaan, tongzoenen is niet moeilijk, het is gewoon spelen met de tong van je partner. Wat je dus kunt doen tijdens het tongen is proberen de tong van de ander proberen te “pakken”, of je kunt gewoon rondjes draaien, doe je dit te snel, dan is dit meestal niet fijn voor de ander.

________________________________________________________________________________

Een trio

Een trio kan erg spannend zijn. Velen fantaseren hierover, sommigen voeren het ook daadwerkelijk uit. 3 lichamen naast elkaar, op elkaar kan heerlijk zijn. Je kunt allerlei standjes proberen met elkaar. Het is ook lekker als èèn persoon twee piemels tegelijk in zijn mond neemt. Ook kun je in een 'rij' gaan zitten, waabij je elkaar tegelijkertijd kunt neuken. Een trio kan geil zijn! Jullie hebben dan inmmers 3 piemels om mee te spelen. Begin alleen aan een trio als jij en je partner het samen echt willen. Praat hier goed over zodat het tijdens de trio geen problemen gaat geven. Jij of je partner kan namelijk jaloers worden als de èèn met de ander bezig is.

________________________________________________________________________________

Rimmen

Sommige jongens moeten er niet aan denken en anderen lijkt het juist erg geil. Het kontlikken, oftewel: met je tong de anus van de andere jongen likken. Het kan heel lekker zijn.

 

 

Je kunt het eens samen proberen. bijvoorbeeld onder de douche of in het bad. Je weet dat zeker dat alles schoon is. als je het in bed wilt proberen of doen, kunnen vochtige doekjes je helpen om je anus goed schoon te maken. In de supermarkt zijn ze verkrijgbaar.

Je kunt ook eerst de pik van de ander likken en langzaam naar beneden, via de zak naar de anus. Je kunt de anus likken door van onder naar boven te likken, je kunt ook alleen het gaatje zelf likken. Mocht je verder willen gaan, kun je zelfs iets met je tong in het gaatje gaan.

Tijdens het likken van de anus kun je hem ook vingeren. Het rimmen heeft wel een bepaalde risico. In de darmen zitten namelijk bacteriën. Ze zijn daar wel noodzakelijk maar kunnen ook infecties geven zoals hepatitis B. hiervoor kun jij je laten vaccineren. Bij het rimmen loop je geen risico op hiv.

________________________________________________________________________________

Standjes

Je kunt seks in vele standen uitvoeren. 'Op zijn hondjes' gewoon tegen de ander aan. Noem maar op. Hier enkele voorbeelden van hoe je de ander ook kunt neuken. Uiteindelijk bepaal jezelf wat voor jou (jullie) het lekkerst is.

Lekker op elkaar liggen. Je voelt elkaars piemel goed.

Hij kan achterstevoren op je gaan zitten. Je piemel kun je er zo in laten glijden.

Hij “duwd” zijn kontje tegen je aan, waardoor jij hem kunt neuken.

Benen in je nek, piemel erin en neuken maar…

Strak met zijn kontje tegen jou aan, waardoor je hem kunt neuken.