Jongens masturberen (bijna) allemaal. Je kunt het ook (af)rukken, aftrekken of trekken noemen. Meestal schamen ze zich hiervoor. Maar als je bedenkt, dat je buurjongen of de jongen die naast je zit in de klas ook aan zijn piemel trekt, is het heel normaal dat ook jij je aftrekt. Maar waarom trekken we aan onze piemel en hoevaak kun je jezelf aftrekken?


Tijdens je pubertijd kom je erachter dat het lekker is om aan je piemel te zitten. Je merkt dat als je er mee speelt, dat dit heel plezierig is. Het begint vaak met het strelen van je penis, je tepels en ballen. Je pik zal stijf worden en je begint met trekken. Ook het aanraken van je anus kun je lekker vinden. Ook jongens kunnen vingeren door een vinger in hun kontje te duwen en hun prostaat te stimuleren. Hierdoor zul je heftiger klaar kunnen komen.

________________________________________________________________________________

Waarom trekt een jongen zich af?

Omdat het erg lekker is om aan je stijve piemel te trekken of omdat je gewoon geil bent. Geil zijn is hetzelfde als zin hebben in sex of opgewonden zijn. Je wilt klaarkomen.(spuiten) Dit kan door je af te trekken. Denk je bijvoorbeeld aan dat lekkertje die je kent, hebt gezien of bij je in de klas zit en je denkt aan deze persoon, dan kan je penis stijf worden en wil dan het liefst aan je piemel trekken.

Bijvoorbeeld bij het douchen, na het sporten, heb jij je favoriete jongen naakt gezien. Lekker lijf, mooie piemel, geil kontje lekkere kop, alles aan deze jongen is lekker. Als je aan hem denkt, dan kun je sexueel geprikkelt raken en daardoor jezelf willen bevredigen. Je trekt jezelf klaar met hem in je gedachten.

________________________________________________________________________________

Hoevaak mag ik masturberen?

Veelal in de pubertijd trekken jongeren zich meermalen per dag af. Meer dan 3x per dag is heel normaal. Je maakt zelf uit hoevaak jij aan je piemel trekt. De èèn heeft aan 1x per dag genoeg, de ander wil het 4x op een dag of zelfs vaker. Je mag dus zo vaak aan je piemel trekken als je zelf wilt. Geniet ervan!

________________________________________________________________________________

Vingeren is ook heel normaal

Niet alleen meisjes vingeren zichzelf maar ook jongens. Jongens kunnen zich vingeren door een vinger in hun kontje te stoppen en daarmee bewegingen maken. In combinatie met het aftrekken is dit erg lekker. Ook het gebruik van een dildo komt bij jongens steeds vaker voor. Het vingeren en gebruik van een dildo maakt meestal je orgasme heftiger en je spuit goed!

________________________________________________________________________________

Fantaseren over een ander

Tijdens het masturberen denk je ook vaak aan een ander waarmee je graag sex zou willen. Je denkt bijvoorbeeld dat deze persoon jou aan het aftrekken is, pijpen, likken etc. Kortom: je fantasie. En in je fantasie is alles mogelijk.

________________________________________________________________________________

Hard of zacht?

Wat is wel lekker en wat niet? Hou je van zachtjes trekken of liever van “hard?” Je ontdekt het door het op verschillende manieren te doen. Ook zijn er jongens die samen masturberen. Zo kun je de verschillen ontdekken en van elkaar leren wat jij prettig zult vinden.

Het samen masturberen komt vaak voor als je uit nieuwsgierigheid elkaars penis wilt zien of laat zien. Veel jongebs vergelijken hun piemel ook met dat van hun vriendjes. Wie heeft de langste en wie de dikste?

________________________________________________________________________________

Jezelf pijpen

 

Een klein aantal mannen, kunnen zichzelf likken en/of pijpen. (selfsuck/Autofellatio/zelfpijpen) Zij hebben een lange piemel of flexibel ruggewerf. Als je een lange piemel hebt, maakt dat de afstand van je mond naar je kruis gemakkelijker. Toch is een lange piemel niet noodzakelijk. Het lukt als je flexibel bent, ook met een penis van 13 centimeter.

Het lekkerst is het natuurlijk op de bank of in het bed. Maar op de grond heb je meer weerstand. Probeer het maar eens:

Ga met je hoofd ongeveer een halve meter van de muur af liggen. Doe je benen nu over je hoofd tot je voeten de muur raken en ‘loop’ dan als het ware naar beneden. Gebruik een hand om je piemel in de juiste positie te krijgen. Je kunt ook de zwaartekracht zijn werk laten doen en je benen naar achter brengen en richting de grond laten hangen. Lukt het je nu om je lippen om je eikel te krijgen?

Kijk wel uit met je rug! Als je van jezelf weet dat je flexibel bent, kun je het best een tijdje oefenen. Na een tijd zal het dan probleemloos kunnen gaan. Let wel: Niet elke man kan dit dus en het heeft dan ook weinig zin om rare oefeningen uit te halen die pijn kunnen doen.

________________________________________________________________________________

Tips om jezelf te kunnen pijpen:


* Stretch voor je het gaat doen.

*Als je een warm bad neemt voor je jezelf gaat pijpen ontspant het je spieren.

*Op een volle maag of volle darmen is het minder makkelijk.

*Push jezelf niet, dit kan ernstige gevolgen hebben!

*Probeer het ‘s morgens niet, dan ben je veel te stijf.

*Probeer verschillende posities: je hoofd naar je penis brengen.

*Je penis naar je hoofd brengen (achteroverbuigen)

*Je benen in je nek leggen (enkel voor de extreem-lenigen)

*Je kunt ook een spiegel gebruiken, dan kan je ongeveer zien hoe ver je zit, nog wilt/moet gaan en het kan zelfs een geil-maker zijn :)

*Als je op je bed zit , zorg voor een kussen onder je kont, zodat je een beetje helt.

*Probeer in het begin gewoon te rukken met je lul in de mond.

*Duw desnoods een beetje op je gebied net onder je ballen, komt je lul wat naar voren.

Als het je gelukt is om zonder dat je in de knoop zit, je piemel in je mond te krijgen, dan ben je door naar de volgende ronde. Wat je verder ermee kunt doen, hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Veel zuigplezier!

________________________________________________________________________________

Klaarkomen

Na een tijd aftrekken, krijg je een enorm goed en lekker gevoel. Dit is het orgasme. Het orgasme gaat samen met het “uitstoten” van je sperma. Dat noemen we het klaarkomen of spuiten. Dat brengt ons op het volgende:

Rijpe spermacellen die zitten opgeslagen in de bijbal van elke teelbal kruipen naar de zaadleider en de urineholte die ze vasthoudt en uitzet naarmate het aantal spermacellen stijgt.Terwijl dit sperma zich accumuleert voel je de beginnende sensatie van het gevoel dat je zal klaarkomen.

 

Twee sluitspieren trekken samen : de blaasopening gaat dicht om te verhinderen dat ejaculatie-vocht verdwijnt in de blaas, en een andere sluitspier sluit zich net onder de prostaat, zodat het sperma gevangen blijft in de holte van de urinebuis. Een aantal spermacellen kan echter al verder voorwaarts zijn gestuwd door het voorvocht dat al in beweging is, van de blaas weg in de richting van de urinebuis.

Daardoor is het mogelijk dat een vrouw zwanger raakt van een man door enkel vaginaal contact met dit voorvocht, zonder dat de man daarbij ejaculeerde. Terwijl de urineholte alsmaar meer sperma opslaat, schakelen alle verwante klieren zeer snel in een hogere versnelling naarmate stilaan een orgasme wordt bereikt. De urinebuis begint zich samen te drukken, wat nog meer sperma naar de urineholte toe laat stromen.

De prostaat spant zich op waarbij het zijn vloeistof uitstoot dat zich mengt met de grote hoeveelheid spermavocht dat uit de zaadblaasjes komt en zich voegt bij de honderden miljoenen zaadcellen die zijn opgeslagen in het sperma in de urineholte. Eens alles is samengekomen is de contractie van de urineholte en de spier rond de eigenlijke penis onmiddellijk. Zo wordt de vloeistof in een snel tempo naar buiten geperst.

Omdat dit alles aan een behoorlijke snelheid gebeurt (ongeveer 30km/u) op een oppervlakte die overeenkomt met een handpalm is de contractie niet tegen te houden en is het enige dat een man op dit punt kan: spuiten en klaarkomen. Bij een man kan het eruit spuiten. Een aantal stralen komen uit zijn piemel. Bij andere mannen komt het er meer druipend uit.

De ene man spuit een flinke hoeveelheid, de ander spuit weer minder. Sperma kan met 1 straal eruit spuiten maar net zo goed met een straal of 10.

________________________________________________________________________________

Schaamhaar

Toch kan het zijn dat je op je 9e al schaamhaar krijgt of juist pas na je 15e. Vaak krijg je het wel tegelijk met het groeien van je piemel en je balzak. Het eerste jaar zijn alle haartjes zacht, om vervolgens wat stugger en krullend te worden en het zal meer een bos haar worden. (tussen de 13e en 15e levensjaar.)

De kleur van het schaamhaar verschilt ook. Meestal is de kleur iets donkerder dan je hoofdhaar. Rood, blond, zwart, ze komen allemaal voor. Schaamhaar kan verder gaan dan alleen je piemel en zak. Het kan ook richting je navel, je hele zak en je penis uitgroeien.

________________________________________________________________________________

Scheren

Tegenwoordig scheren jongens ook hun schaamhaar. Veel mensen vinden het frisser en mooier staan. Ook is het opwindend omdat je dan meer piemel ziet. Een gladde zak is ook lekker. Je kunt het op verschillende manieren doen. Het makkelijkst is natuurlijk het afknippen (bijhouden) van het schaamhaar, maar er zijn ook jongens die al het schaamhaar weg halen. Hoe meer je weghaalt, hoe meer werk je hebt.

Schaamhaar groeit snel, je moet het elke dag bijhouden voor een optimaal resultaat. Je kunt bijvoorbeeld je piemel en zak helemaal scheren en je schaamhaar boven je piemel mooi bijhouden.

Irritaties

In het begin zul je merken dat je huid wat irritaties gaat geven. Jeuk en rode bultjes zijn heel normaal. Scheer je in het begin niet elke dag, om te voorkomen dat je de bultjes opensnijd. Na een tijd als de irritatie afneemt, kun je wel iedere dag bijhouden. Het is dan wel wat werk, maar het resultaat mag er zijn.

Met wat?

Het mooiste resultaat krijg je als je het nat doet. Kijk uit met het scherpe mesje! Doe dus (zeker in het begin) heel rustig aan. Wat het makelijkst is, is om jezelf `s morgens voor het douchen te scheren. Met een erectie is het makkelijker om je penis te scheren. Omdat je penis stijf is, is de huid ook strak (strakker) hierdoor is het risico minder aanwezig dat je mesje wondjes maakt.