Laat het standaard masturberen even weg en probeer eens wat anders. Voor jou staan hier vele tips, die het masturberen een heel stuk leuker, lekkerder (en veel geiler) kunnen maken. Er is immers meer dan het 'even aftrekken.' Dus... doe je kleren uit en ga even lekker je gang! Heb jij een tip die hier moet staan? Dan weet je ons te vinden!


 
Aftrektips
 
Masturberen is heel normaal en erg lekker. Bijna iedereen doet het. Een lekker gevoel en je leert jezelf er goed door kennen. Meestal trek je op dezelfde manier, maar met onze tips kun je het masturberen veel lekkerder maken. Gebruik van deze tips zijn voor eigen risico en verplicht niet tot uitvoer hiervan. Wees voorzichtig met middelen en houdingen/standen die hier omschreven worden. Doe alleen wat jezelf wilt en mogelijk is. Boy2boy.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het uitvoeren van deze handelingen. Geniet maar laat het lekker zijn!
   
  1 Je eikel langs de handpalm
 
Pak met een hand je stijve pik vast en laat je eikel in de palm van je andere hand glijden. Lekker op en neer gaande bewegingen maken. Je kunt hierbij tot een hevig orgasme komen en lekker spuiten. Probeer maar eens!
   
  2 De deken techniek
 
Ga lekker in bed liggen. Maak je penis stijf. Dan pak je een stuk deken, dekbed of je kussen-sloop. Stop als het ware je penis in het stof. Nu maak je bewegingen met het stof over je eikel. Draai bijvoorbeeld rondjes. Doe dit niet te lang, want het "wrijven" kan op den duur niet echt lekker meer zijn.
   
3 Diepe tunnel

 

Als je penis stijf is, maak met -laten we zeggen- je rechterhand een vuist. Hou je vuist "zo" dat je duim naar binnen wijst, en je pink helemaal rechts zit. Als je vuist zo hebt is het goed! Schuif je vuist nu om je stijve penis heen. (je moet je vuist dus "iets" opendoen.) Nu heb je je vuist om je penis, en je knokkels wijzen naar je navel. Nu masturberen maar. Als je penis groot genoeg is, kun je ook je andere hand erbij gebruiken.
   
  4 Duim-wijsvinger methode
 
Je kunt ook heerlijk met alleen je duim, je eikel stimuleren. Pak met je rechterhand je Penis vast. Met de andere hand (in dit geval links) aai je langs je eikelrand. Je kunt het alleen met je duim doen of het gedeelte tussen je duim en je wijsvinger. Ook lekker is, om alleen met het topje van je duim ALLEEN je eikel te strelen.
   
  5 Door je vingers laten glijden
 
Een andere variant op het gebied masturberen is, je penis tussen twee vingers nemen. Dus niet het standaard masturberen met je hand in de vorm van een vuist, maar je stijve penis tussen twee vingers door laten glijden. Bijvoorbeeld je wijs en je middelvinger.
   
6 Jezelf bekijken
 
Lekker naar je eigen pik kijken kan ook opwindend werken. Hoe kijk jij eigenlijk naar jezelf? Het best kun je op bed gaan liggen en je stijve pik bekijken van de zijkant. Als je dit namelijk van de bovenkant bekijkt, lijkt je pik veel kleiner. Een leuke methode om het goed te zien is, als je op je bed ligt, een spiegel te pakken en die rechtop naast je te zetten. Je pik heeft zijn ware grootte en het is best lekker en geil om jezelf te zien aftrekken.
   
7 Elkaar bekijken
 
Het is ook een leuk idee om samen met je vriend (alleen als hij dat wilt natuurlijk) elkaars lichaam te bekijken. Je kunt dan ook elkaars stijve pik gaan bekijken , elkaar aftrekken of elkaars pik opmeten. Hoe dik is je pik? Hoe lang is hij? Kortom: een ander van dichtbij bekijken.
   
8 Ring-middelvinger
 
Bijna hetzelfde als je penis door je vingers laten glijden, alleen hier ga je staan. Je zorgt ook hier weer dat je penis stijf is. Ga als het ware met je vingers uit elkaar via je buik naar je stijve penis. Stimuleer nu je eikel met je ring en middelvinger.
   
  9 Op je knien
 
Als je lekker op bed gaat zitten, maar dan zo, dat je vrijwel rechtop zit. Dan kun jij jezelf heerlijk masturberen. Je hakken kun je onder je billen plaatsen. Je gaat masturberen en komt klaar op het bed. Als je niet op het bed wilt klaarkomen, leg je er bijvoorbeeld een handdoek neer, of als je voelt dat je klaarkomt, kun je het ook op je lichaam laten komen.
   
  10 Glijmiddel gebruiken
 

Gebruik bij het masturberen eens wat glijmiddel. Smeer je penis goed met glijmiddel in. Het is heerlijk glad en je hoort het "soppen" van het masturberen. Het heeft wel een klein nadeel, als je klaargekomen bent, moet je meer "troep" opruimen en je penis even wassen. Althans, dat is wel zo fris...

Met het glijmiddel kun je ook je anus verwennen. Als er namelijk wat glijmiddel op smeert, de naam zegt het al, kun je gemakkelijker een vinger in je anus duwen. (voor de liefhebber) Als je geen glijmiddel durft te halen kun je ook boddymilk halen bij een drogist

   
  11 Masturberen met de benen wijd
 
Je gaat op je bed zitten, maakt je penis stijf en hou je benen zo ver mogelijk uit elkaar. Met een hand ga je masturberen, met de andere hand, druk jij je als het ware met je billen van het bed af. Je kunt ook lekker ontspannen gaan liggen, wel je benen uit elkaar en masturberen maar. je kunt zelfs een vinger in je anus duwen.
   
12 Condoom masturberen
 
Zorg ook hier dat je penis echt stijf is, pak een condoom, rol hem om je penis en zo ga je masturberen. Je kunt gewoon klaarkomen in het condoom. Hierdoor kun je makkelijk leren om het met condoom te doen en hoe je het goed afrolt, zonder dat het sperma eruit loopt. Want seks met condoom is safe!
   
  13 Been/voet tegen de muur
 

Met deze techniek doe je ook nog iets aan beweging. Je ligt op je bed, Ga een beetje bij de muur liggen (als je die mogelijkheid hebt, anders kun je het op de grond uitoefenen natuurlijk) Een been plaats je tegen je muur aan, de andere kun je onder je laten. je ligt nu als het ware iets naar boven met de onderkant van je lijf.

Voor wat extra "gevoel" kun jij je onderbroek om en been laten zitten. Bij sommigen werkt het opwindend als je een kleding stuk aan hebt. Als je nu masturbeert en klaarkomt, kun je over je lijf klaarkomen. Sommigen kunnen hierbij ook in hun gezicht klaarkomen.

   
  14 Benen tegen de muur
 
Je kunt het hierbovenstaande ook eens met beide benen proberen. (kijk wel uit met je rug!) Je ligt op je bed en je zet je beide benen tegen de muur, je ligt dan met je billen omhoog. Nu kun je gaan masturberen en als je klaarkomt, spuit je vaak in je gezicht, omdat je penis wijst naar je gezicht. Het is niet echt ontspannen, maar wel lekker om eens te proberen.
   
  15 Het vluggetje
 
Je kent het vast wel, je bent ergens of denkt ergens aan en je hebt dringend de behoefte om je even snel te masturberen. Het is spannend en lekker. Je kun dit overal doen. Denk eerst aan iets lekkers/opwindends. Als je penis stijf is, ga je snel ergens liggen en trek je alleen je broek en onderbox naar beneden. Je schoenen en t-shirt/trui hou je dus ook aan. Nu is het en kwestie om die opgewondenheid zo snel mogelijk te bevredigen. Masturbeer jezelf dus snel.
   
  16 Hand afwisseling
 
Ga eens een tijd met je billen op je hand zitten, gebruik bij voorkeur de hand waarmee je normaal gesproken masturbeert, als je er een tijdje op gezeten hebt, masturbeer jij je met die hand. Voelen is hierbij beleven.
   
  17 Niet kijken, wel masturberen
 

Bijna iedereen kijkt wel (eens) naar zichzelf als hij zich aan het masturberen is. Bij deze techniek doe je dat dus echt helemaal niet! Je gaat in je bed liggen, je heb je onderbroek nog aan. Pas als je in bed ligt, mag jij, zonder te kijken, dus onder de dekens, je onderbroek uitdoen. Je aait wat over je penis om hem stijf te krijgen.

Nu mag jij je dekens zover af doen, maar wel zo dat jij je penis niet zal zien. Nu ga jij je masturberen onder de dekens, terwijl jij dus niet naar je penis zult kijken. Ook klaarkomen doe lekker onder de dekens. Het bewegen onder de dekens kan een prettig gevoel geven. Dus... masturberen maar!

   
  18 Schaamhaar scheren en masturberen
 

Veel jongens scheren hun schaamhaar om het netjes bij te houden. Je kunt het op verschillende manieren doen en het kan je opwinden. Maak daarom eens een combintatie met schaamhaar knippen/scheren en jezelf masturberen. Als jij je schaamhaar weer bij gewerkt hebt, voelt dat weer lekker fris en netjes toch? ( KIJK UIT met haar weghalen dat op je balzak en op je penis zit ga altijd voorzichtich te werk!)

Weer tijd voor zowel masturberen als je schaamhaar verzorgen? Masturbeer jezelf tijdens het onderhouden ervan. Als hij stijf staat, ga je weer verder met je schaamhaar. Als je penis weer slap is, maak je hem weer stijf. Als je klaar bent met je schaamhaar en je weer lekker fris bent, dan masturberen tot je orgasme.

   
  19 Masturberen in het bos
 

Jongens die vaak buiten komen, zullen dit vast al eens gedaan hebben. Jezelf masturberen in het bos, even van jezelf genieten in de buitenlucht. De meeste doe het omdat het gevoel van betrapt worden op kan winden. Je moet natuurlijk niet op een plek gaan liggen waar veel mensen je zo zouden kunnen zien, want dat mag niet!

Duik de bosjes in en hopla, masturberen maar! kijk wel uit met brandnetels en andere prik gevallen. Als je het netjes wilt doen, vang jij je sperma op in een zakdoek. In het bos masturberen werkt rustgevend.

   
  20 Zittend masturberen
 

Ga lekker op bed zitten. Leg een kussen achter je hoofd, tegen de muur. Doe je benen lekker wijd en masturbeer eerst heel langzaam en zachtjes. Na een tijdje ga je jezelf steeds sneller masturberen. Als je voelt dat je klaarkomt, laat jij je penis met rust. Na een tijdje ga je weer rustig beginnen met masturberen.

Je voelt weer dat je zo gaat klaarkomen, dus je stopt weer. Dan ga je weer beginnen met masturberen maar je blijft het rustig aan doen ook al neemt de opwinding toe. Je zult zien dat als je dit doet, het klaarkomen lekkerder is. Maar je moet jezelf wel in bedwang houden. Een goede training om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen.

   
  21 Geen ondergoed aan
 

Trek je kleren aan zonder dat je ondergoed aan hebt. Ga op een stoel zitten en doe je broek heel iets naar beneden. Ga je nu masturberen. Je zult merken dat het lekker aanvoelt als je begint klaar te komen.

Doordat jij je broek maar iets hebt laten zitten, kun je tijdens het klaarkomen je benen niet uit elkaar doen, zodat je dus in deze positie moet klaarkomen. Een riem om je broek, dicht laten zitten werkt nog lekkerder. Gebruik voor je bovengoed een jasje, door het masturberen, gaat je jasje ook over je tepels heen, hetgeen erg lekker is.

   
  22 Been in je nek
 

Echt iets voor de lenigen onder ons. Ga eens op de grond of bed zitten en leg een been in je nek! Nu masturberen maar! Als je klaarkomt, doe dat dan op je andere been.

   
23 Eikel aaien
 

Dit vraagt geduld maar het is de moeite waard. Je gaat jezelf nu niet masturberen, maar je masturbeert jezelf door alleen met je duim, of andere vinger (s) over je eikel heen te aaien.

Bij sommigen kan dit te gevoelig zijn, doe het dan niet, immers masturberen moet lekker zijn. Je zult merken dat de opwinding toe zal nemen en je penis harder en harder zal worden. je gaat net zolang door tot je klaarkomt.

   
  24 Kleermakers-zit
 
Dit is heel simpel. Ga op je bed in de kleermakers-zit zitten en masturbeer je in deze stand. Zorg dat je geen kramp in je been krijgt!
   
25 Onder de douche
 
Voor wie het nog niet gedaan heeft: Als je onder de douche staat kun jij jezelf ook heerlijk masturberen. Gebruik hierbij de douch-gel, Smeer je eerst helemaal in zodat je hele lijf lekker glad is. Als je penis ook is ingesmeert, kun je hem zo door je handen laten glijden. Ook, als je wilt, kun je makkelijker een vinger in je anus doen als je ingesmeert bent. Als je klaar bent kun jij je weer afspoelen en schoon ben je weer! Wat je al niet kunt doen onder de douche!
   
  26 Afwisseling
 
Masturbeer je eerst een minuut met je linkerhand, daarna een minuut met je rechterhand, herhaal dit tot je klaarkomt.
   
  27 Rondjes draaien
 
Masturbeer je met een hand, van de andere hand gebruik jij je wijsvinger om tijdens het masturberen "rondjes" te draaien, eigenlijk aaien, op je eikel. Je kunt wat glijmiddel op je wijsvinger doen voor het lekkere gladde gevoel. Je zult zien dat je orgasme heviger en dus veel lekkerder zal zijn, omdat je de eikel hebt gestimuleert.
   
  28 Onder je eikel
 

Maak je penis stijf. Nu ga je in plaast van het "standaard" masturberen, jezelf anders masturberen: Plaats je duim aan de bovenkant je penis, onder de eikel, je wijs en je middelvinger plaats je aan de onderkant van je penis. Nu ga je met kleine, korte bewegingen op en neer bewegen. je zult merken dat je eikel dik zal worden en het lekker aanvoelt. Je masturbeert je dus , maar dan alleen op de plek onder je eikel-rand. Ook hierbij zal een orgasme niet uitblijven!

   
  29 Arm gebruiken
 
Een eenvoudige handeling, maar het werkt prima! Gebruik je arm om jezelf te bevredigen. Je gaat zitten en als je penis stijf is, ga je er alleen met je arm langs, heen en weer, een beetje duwen kan ook lekker zijn. Je kunt ook ronddraaiende bewegingen maken, je kunt eigenlijk alle kanten op. Ga door tot je klaarkomt.
   
  30 Penis rollen
 
Ga lekker op je bed liggen. Nu ga jij jezelf bevredigen door je penis over je buik heen te rollen. Dus: je duwd je penis tegen je buik aan, en met je hand ga je van links naar rechts een rollende beweging maken. Hierbij kan het lang duren voor dat je klaarkomt, maar het is de moeite waard en waarom zou je niet eens lekker de tijd nemen om jezelf te verwennen?
   
  31 Vuurtje maken
 
Je hebt het vast wel eens gezien hoe mensen vroeger een vuurtje maakte. Dat deden ze door een stokje heen en weer te draaien tussen hun handen. Dit kun je ook bij je penis doen. De ene hand plaats je aan de bovenkant van de penis de andere plaats je aan de onderkant. Nu rollen maar. Je moet hem natuurlijk niet omdraaien, maar gewoon lekker heen en weer bewegen.
   
  32 Handen sluiten
 
Sluit je vingers van je handen tegen elkaar. Laat je duimen omhoog steken. Plaats je rechterhand aan de rechterzijde van je penis, de linkerehand plaats je links. Je handen maken nu contact met je penis. Sluit nu je duimen over elkaar heen en bevredig nu jezelf door de handen naar voor en naar achter te bewegen.
   
  33 Je onderlijf gebruiken
 

Dit is echt lekker, maar je moet hiervoor wel een flexibelle penis hebben. Je gaat liggen of zitten, maak je penis stijf en beweeg hem naar je linker been, maak nu contact met je penis/eikel op je linkerbeen en aai hem er even lekker overheen. Dan pak jij je penis vast en doe nu hetzelfde onder je navel.

Ook hier aai je even met je penis overheen. Dan pak je weer je penis vast en ga je nu je rechterbeen in contact brengen met je penis. Zo ga je gewoon en tijdje door. Je kunt ook je penis een beetje "stevig" aanduwen op je benen en onder je navel. Net wat jij zelf wilt.

   
  34 Op tijd
 

Gun jezelf hierbij een bepaalde tijd voor dat je klaar "mag" komen. We nemen voor deze techniek even 10 minuten aan. Maar het mogen er ook 5 of 15 zijn. Dat bepaal je zelf. Je pakt een wekker en zet hem op (in dit geval) 10 minuten voordat hij afloopt. In deze tijd moet jij jezelf masturberen. Het mag niet eerder of later.

Je neemt dus precies de tijd die je insteld. Bij ons dus 10 minuten. Je gaat jezelf nu masturberen, maar.... je mag pas klaarkomen als het alarm van de wekker gaat. Heel leuk is, om tijdens het masturberen niet op de tijd te letten, maar net zo lang te masturberen, tot jij denkt dat de 10 minuten voorbij zijn.

Als het alarm afgaat, is het in iedergeval erg spannend, want dan mag jij klaarkomen. Deze oefening kan je goed leren hoe je moet omgaan met een vroegtijdige zaadlosing. Want als jij na 2 minuten al voelt dat je klaar gaat komen, moet je dus even een paar seconden wachten om vervolgens door te gaan met het masturberen.

   
  35 Penis in glijmiddel
 
Ga op je buik liggen. Pak wat glijmiddel/masage olie/bodymilk en doe daar "veel" van op je hand. Breng je hand tussen je benen en leg je penis in de hand met glijmiddel. Nu beweeg jij je penis lekker heen en weer. Je orgasme zal heerlijk zijn!
   
  36 Opwarmen
 
Je gaat zitten, je maakt je penis stijf. Plaats nu je "gebruikelijke hand" achter je pik. Wel zo, dat je wijsvinger naar je ballen wijst. Nu beweeg je heel zachtjes recht met je hand op en neer. Je doet dit een tijdje heel rustig en zachtjes. Na een tijdje kun je het wat harder doen. Kijk wel uit dat je hand je ballen niet raakt, want dat kan minder prettig zijn tijdens het wilde heen en weer bewegen van je hand.
   
  37 Klaarkomen op muziek
 
Je hebt vast wel een favorite numer. Zet dat nummer ens op en tijdens jouw favoriete zin of stuk van dat nummer mag je klaarkomen. Je zet het nummer dus aan, begint jezelf te masturberen en op jouw vastgestelde moment mag je pas klaarkomen!
   
  38 Ontspannen klaarkomen
 
Heel lekker is het volgende: Je masturbeert zoals je altijd doet. Maar met n verschil. Als jij voelt dat je nu echt klaar gaat komen, blijf je ineens van je penis af! Je laat je sperma er vanzelf uitkomen. Doordat je niet masturbeert terwijl je klaarkomt, dus niets knelt, zal je sperma er op vrije gang uit kunnen komen. Een heerlijk gevoel, niets doen op dat moment en toch klaarkomen.
   
  39 Flink orgasme
 

De meeste jongens krijgen echt een onwijs lekkere en veel langer orgasme als ze tijdens het masturberen ook hun anus stimuleren. Ga op bed liggen. Masturbeer met een hand, van de andere hand duw je een vinger, bijvoorbeeld je wijsvinger in je anus. Gebruik hiervoor wat glijmiddel of maak je vinger even nat.

Eerst kan het een raar gevoel zijn, maar duw je vinger zo ver mogelijk in je kontje. Het is net of je in een "lege ruimte" zit, maar beweeg je vinger en je voelt al snel je prostaat. Met je vinger "aai" je hier overheen en je zult merken, als je dus tegelijkertijd je anus en jezelf aan het masturberen bent, dat je orgasme veel lekkerder is. Vaak komt er dan ook veel meer sperma uit je penis.

   
  40 Stoombad
 

Echt iets lekkers om even te doen: Wacht tot je helemaal alleen thuis bent. Dan loop je naar de douche en zet alleen de warmwaterkraan open. Je sluit de deur en doe al je kleren uit.

Als je het water een tijdje laat stromen, zal de hele ruimte flink warm zijn. De stoom doet ook zijn werk. Als de ruimte lekker heet is, begin jij zelf in die ruimte te masturberen. Je moet zelf NIET onder die hete straal gaan staan! Je hebt het warm van de ruimte en van het masturberen.

   
  41 Drummen
 
Doe je kleren uit maar laat je onderbroek aan. Maak je penis stijf en ga op bed liggen. Nu ga je alleen met je vingers op je penis, die in je onderbroek zit, drummen. (tikken) Het klaarkomen hierbij kan een tijd in beslag nemen maar het is erg heftig!
   
  42 Geef mij een hand
 
In je hand, waarmee je normaal masturbeert, doe je wat glijmiddel. Met de andere hand pak jij je stijve penis vast en "slaat hem" in de hand met het glijmiddel. Je kunt natuurlijk ook je penis erin rollen etc. En in plaats van glijmiddel zou je het ook kunnen proberen met boter, of mayonaise. Als je gaat klaarkomt, doe dat dan in diezelfde hand.
   
  43 Voor het raam
 

Wacht tot iedereen in bed ligt en het buiten donker en rustig is. Als het zover is en je hebt de mogelijkheid, ga dan helemaal naakt voor het raam zitten. Bij voorkeur de vensterbank zelf.

Kijk naar buiten en bedenk dat iedereen die voorbij komt, jou zou kunnen zien. Omdat je in huis geen licht aan hebt, is dit vrijwel onmogelijk maar toch..... Ga nu jezelf masturberen voor het raam. Het idee alleen al kan heel opwindend werken. Maar dat is voor iedereen anders.

   
  44 Anus en penis
 

Een lekkere oefening om je anus te verwennen: Ga op je knien bed zitten.] Pak met de ne hand je stijve penis vast en met de andere hand ga met een vinger in je anus. Als je de vinger in je anus duwd, trek jij je af door je hand naar je eikel toe te bewegen.

Als jij je met je hand weer naar beneden trekt ga je met je vinger uit je anus. Je moet het zien als een actractie: de boot in een pretpark die ook heen en weer gaat. Je vinger erin is je naar boven met je hand om je penis, je vinger eruit, is naar beneden met je hand om je penis.

   
  45 Benen sluiten en openen
 

Je gaat zo op je bed, of op de gond zitten dat je hakken onder je billen zitten. Je zit met je billen dus op je hakken. Je kunt voor het gemak je voeten wel over elkaar leggen. Je gaat jezelf nu gewoon aftrekken, maar je slaat met je benen naar elkaar toe en uit elkaar en ga zo door, zeker als je gaat klaarkomen.

Door het tegen elkaar slaan van de benen maak je lichaams-contact dat lekker is tijdens het masturberen en nog lekkerder tijdens het klaarkomen.

   
  46 Met twee handen
 
Als je penis, stijf lang en groot genoeg is, kun jij jezelf met 2 handen aftrekken. Doe je hand, waarmee je normaal aftrekt om je penis . De andere hand vouw je erboven om je penis en ga zo masturberen. Omdat je nu met 2 handen masturbeert, lijkt je penis qua gevoel veel dikker en groter. Het klaarkomen is hier ook ook weer erg lekker!
   
  47 Hand-stand
 
Plaats je handen op de grond en plaats je benen tegen de muur. Zo dat je hoofd richting de grond wijst en je benen dus tegen de muur omhoog staan. Hou je goed tegen met je hand, want met de andere hand trek jij je af.
   
  48 Eikel open
 
Je masturbeert jezelf gewoon op de normale manier af maar als jij voelt dat je gaat klaarkomen, open je met je vingers je pisgaatje. Het sperma heeft de vrije loop en het spuit eruit. Kijk wel uit dat je jezelf geen pijn doet!
   
  49 Schaamhaar aaien
 
Masturbeer jezelf ook hier weer op de normale manier, aleen met je andere hand aai je door je schaamhaar heen. Je kunt ook voorzichtig aan je schaamhaar trekken als je dat lekker lijkt. Doe dit net zolang tot je klaar komt.
   
  50 Zak aaien
 
Je balzak zit er niet voor niets dus: Doe hetzelfde als hierboven maar dan trek je met n hand aan je penis en met de andere hand streel jij je zak.
   
  51 Okay!
 
Breng je duim en wijsvinger naar elkaar. Je hebt nu als het ware de "okay" teken. Door dat "rondje" steek jij je penis en zo masturbeer jij jezelf tot een hoogtepunt.
   
  52 Twee persoonsbed
 
Hiervoor heb je wel een tweepersoonsbed nodig met 2 matrassen. Je gaat in het midden liggen op je buik als je penis stijf is. Je duwd je penis tussen de twee matrassen en beweeg heen en weer. Je kunt net zo hard en wild gaan als jezelf wilt. Maar als het bed niet van jou is, kijk dan uit met het klaarkomen.
   
  53 Plastic zakje
 
Eigenlijk hetzelfede dan hierboven maar toch wel iets lekkerder. Pak een plastic zakje en doe daar wat glijmiddel/massageolie in. Stop je stijve penis in dit zakje en leg hem tussen de matrassen. Nu kun je zo hard en zo hevig heen en weer gaan als jezelf wilt. Let wel op dat het geen troep gaat worden!
   
  54 Kussen
 
Pak een kussen en doe deze zo om je penis dat er als het ware een hol in de kusen zit. Nu kun je heerlijk in en uit het kussen gaan.
   
  55 Natte kleren
 
Pak een nat kledingstuk. Bij voorkeur een sok. Maak het goed nat en rol de sok om je penis. Nu ga je lekker masturberen met het natte kledingstuk om je penis. Hij voelt erg dik aan en je komt lekkerder klaar!
   
  56 jezelf pijpen
 

Het komt niet vaak voor, maar er zijn jongens zie zo lenig zijn, of zo groot geschapen zijn, dat ze zichzelf kunnen pijpen. Ga op bed liggen en probeer bij je stijve penis te komen. Misschien lukt je het niet helemaal maar misschien kun je toch je eilel likken. Lik je eikel net zolang tot je klaarkomt.

Je kunt zelf bepalen of je in je mond wilt klaarkomen of niet. Kun jij, omdat je lenig bent of een lange penis hebt je eigen penis in je mond nemen? Zuig er dan lekker aan of lik je hele penis. Ook hierbij kun jij jezelf in je eigen mond klaarkomen.

   
  57 In je eigen mond klaarkomen
 

Tja, ben je niet zo lenig om jezelf te pijpen? dan is er een andere manier om jezelf in je mond te kunnen "spuiten." Je eigen sperma is immers niet schadelijk. Je kunt het op verschillende manieren doen. Als jij van jezelf al ver kunt spuiten, moet je even een paar dagen niet masturberen.

Dan ga je op je bed liggen, trekt je af en als je voelt dat je gaat klaarkomen, richt jij je penis richting je mond. Als je dan klaarkomt, is de kans groot dat je sperma in je mond komt. Je kunt ook op je rug, met je benen in de hoogte, tegen de muur gaan masturberen.

Als je voelt dat je gaat klaarkomen, open dan je mond, je richt je penis in de richting van je mond en je kunt nu klaarkomen. Ook hier is de kans dan groot dat jij jezelf in je mond spuit. Alleen voor de liefhebber!

   
  58 Pap Penis
 
Maak wat brinta klaar, doe dit in een kommetje, zorg dat het niet heet is, maar lauw. Laat het even afkoelen. Als het afgekoeld is, stop jij je penis in de brinta. Je kunt met met penis in en uit de brinta gaan. Als je wat veel brinta in een kom doet, zal bij afkoeling de brinta wat "stijf" worden. Dit veraangenaamd het erinstoppen van je pik!
   
  59 SM?
 

Als jij jezelf masturbeert kun jij jezelf ook klappen op je billen geven. Je masturbeert eerst een paar minuten af, dan sla jij jezelf op je billen. Dit kan zacht zijn, maar namate je opwinding toeneemt kun jij jezelf steeds harder slaan.

Kijk wel uit dat het geen pijn gaat doen en dat ander huisgenoten het niet horen dat jij jezelf een paar meppen op je bilen geeft! Het slaan in combinatie met het masturberen kan lekker werken. Als je klaargekomen bent, ontspannen je spieren waardoor je de "klappen" nog wel een tijdje kunt voelen.

   
  60 Voor de spiegel
 

Wat erg lekker is, is jezelf masturberen voor een spiegel. Hierbij kun je doen alsof met een andere jongen aan het masturberen bent. Ga voor de spiegel staan, helemaal naakt. Kijk naar je eigen lijf en maak complimenten naar jezelf.

Bijvoorbeeld: Wat een lekker lijf, wat een lekker kontje. Trek jezelf af, terwijl je naar je eigen lijf kijkt, Je ziet jezelf aan je stijve penis trekken. Ga door met complimenteren naar jezelf.

Druk je penis tegen de spiegel aan zodat het net lijkt of jij je stijve penis tegen de penis van een ander drukt. Je kunt jezelf ook kussen en tongen. Je zult zien als jij jezelf kust en je door blijft trekken, dat je opwinding toeneemt. Geniet van jezelf en van je spiegelbeeld. Als je klaarkomt, kom je tegen je "vriendje" aan klaar.

   
  61 Tepel trekken
 
Tijdens het masturberen kun je jezelf extra verwennen door met een hand aan je tepel te zitten. Dit kan aaien zijn, maar je kunt er ook in knijpen of er aan trekken. Bij velen geeft dit een extra lekker en geil gevoel en komen zo heftiger klaar!
   
  62 Jezelf likken
 

Jezelf likken kan ook erg opwindend zijn. Hoe je dat doet? Je gaat op je bed liggen en gaat masturberen. Doe dat bijvoorbeeld met je linkerhand. Met de andere hand "verwen" jij je ballen en/of anus. Je blijft jezelf masturberen en ondertussen, lik jij je schouders. Je gaat er met je natte tong overheen!

Je kunt ook onder je oksels likken. Wissel het af door zowel je linker arm/oksel als je rechter arm/oksel te likken. Je kunt uiteraard alles likken van jezelf waar je tijdens het masturberen bij kunt komen. Het is erg lekker om tijdens het masturberen contact met je tong op je huid te hebben.

   
  63 Geduld hebben
 

Bij het volgende moet je veelal, veel geduld hebben: In plaats van jezelf ff snel te masturberen, doe je alleen het volgende. Je maakt je penis stijf en aai er alleen over heen. Je blijft je stijve penis net zo lang aaien tot je klaarkomt.

De oefening hiervan is, om jezelf te beheersen. Je kunt van dat aaien zo opgewonden raken dat je de behoefte hebt om je te gaan trekken. Doe dat dus niet. Aai jezelf klaar, je zult zien en uiteraard voelen dat je een hevig en zeer lekker orgasme krijgt!

   
  64 Het pis-gaatje
 

Hierbij iets wat zeer veel uithoudingsvermogen vraagt, maar waarbij de ontlading enorm is. Doe je hand losjes om je penis, en masseer de opening van je pisbuis bovenaan de penis. Eerst heel voorzichtig, want het kan gevoelig zijn. Als er voorvocht vrijkomt, kan het met wat meer kracht.

Je kunt ook je duim vochtig maken. Vooral niet toegeven aan het willen aftrekken, maar diep ademhalen en blijven doorgaan met het strelen met je duim van het urinegaatje.

De massage van de urineopening moet gebeuren met de duim. Je kan beginnen als de penis nog niet stijf is, maar dan kan het gevoel zo intens zijn, dat je het idee hebt dat je moet plassen, en soms komt er dan ook, vooral als je het nog niet zo vaak gedaan hebt, wat urine uit. Dat is heel gewoon.

Als je penis gaat schokken, dit dan tegenhouden met je hand die je dus om je penis hebt, anders glijdt je duim van het randje van de urineopening, en dan is het effect weg.

   
  65 Enkels
 
Hallo, ik heb nog een nieuw soort mastubatietechniek voor je site: dit gaat het beste onder de douche. maak je penis stijf en wrijf je penis en enkels in met badschuim. ga nu op je hurken zitten. duw nu met je hand je penis tussen je enkels. Nu kun je lekker "neuken" tussen je enkels.
   
  66 Video opnamen van jezelf
 
Dit is pas cool! Neem jezelf eens op als je aan het masturberen bent! Heb je een video camera? Dan is dit pas spannend. Zet je video camera zo neer dat je goed te zien bent. Je kunt zelfs mooi inzoomen om jezelf in "close up" te kunnen zien. Schakel je video camera aan op je tv, zodat je direct het resultaat kunt bekijken. Vergeet niet naderhand het bandje eruit te halen... je weet maar nooit! Zet alles mooi op een videoband en klaar is je prive film! (leuk voor later!)
   
  67 Video opnamen van jullie samen
 
Dit is nog leuker, nodig je vriendje uit om samen het gemasturbeer op te nemen. Je kunt elkaar ook aftrekken en/of pijpen, noem maar op! Maar geef de ander wel een copie van jullie "movie" mee, dan kun je elkaar ook niet verlinken...
   
  68 Onder de douche
 
Lekker is als je onder de douche staat en je pakt de sproeikop in je hand, om je penis van dichtbij te sproeien. Dit voelt helemaal lekker als je penis stijf is!
   
  69 Cijfers geven
 

Leuk spelletje: Je nodigt een ander uit om jouw cijfers te geven. Nee niet voor iets wat je kunt, maar voor je penis. Het werkt erg opwindend. Uiteraard kun je het ook bij jezelf doen.

Geef een cijfer voor je slappe penis, een cijfer voor je ballen, een cijfer voor je lichaam, voor je kontje, een cijfer voor je stijve penis, de vorm van je penis, grootte van je eikel of een cijfer voor hoe jij zelf tot en hoogtepunt trekt. Aleen is leuk, maar samen is leuker!

   
  70 Het idee dat iedereen je penis kan zien
 
Das pas geil! Ga eens ZONDER onderbroek naar school of je werk! Dit kan zeer lekker zijn. Je voelt hem dan de hele tijd hangen. Het kan nog een lekkerder werking hebben als je de gulp van je broek open laat staan. (denk bijvoorbeeld aan het in de trein zitten) Zet hem zo open dat anderen iets van je schaamhaar en/of je penis kunnen zien. Deze ervaring zal je als je thuis bent lekker doen klaarkomen!
   
  71 Tegen de spiegel
 
Druk je stijve penis tegen een spiegel aan. Maak op en neergaande bewegingen. Blijf kijken hoe jij "je eigen penis bevredigt" het klaarkomen zal fantastisch zijn. (maak wel de spiegel weer schoon!)
   
  72 Zie jezelf
Ook hierbij heb je een spiegel nodig. Bij voorkeur een vrij grote. Ga als het ware boven de spiegel zitten en masturbeer jezelf. Je kunt nu heel goed zien hoe jij al masturberend er van onderen uit ziet. Ook dit is erg leuk om eens uit te proberen.
   
  73 Zie jezelf nog eens
 
Ga ook hier boven de spiegel zitten, zoals hierboven. Nu ga jij je anus verwennen door er een vinger in te duwen. Kijk naar jezelf hoe dit gaat en eruit ziet. Het kan opwindend zijn, omdat je normaal nooit ziet wat je eigenlijk doet.
   
74 Meten is weten
 

De meeste jongens weten wel hoe lang hun penis in stijve stand is. Maak er iets grappigs van door bepaalde voorwerpen in huis langs je stijve penis te houden. Denk bijvoorbeeld aan een afstands bediening, een flesje bier of een kaarsen standaard.

Het leuke hiervan is, als je het voorwerp ziet, of een ander heeft het in z`n hand, kun jij lekker denken: "Zo lang is mijn penis ook." Je zult dan pas merken hoe groot/lang je penis pas is!

   
  75 Lekker lui
 

Het meest voorkomende maar toch... Als je alleen woont kijk je natuurlijk wel eens naar een sexfilm en je masturbeert daar dan ook wel bij. Dit is dan ook meer voor voor de "trekkertjes" die nog thuis wonen.

Huur een spannende sexfilm en ga gewoon in de huiskamer jezelf masturberen. Het idee om betrapt te kunnen worden of dat iemand door de ramen alles zou kunnen zien werkt opwindend. Een feit is hierbij, hoe meer spanning hoe lekkerder je orgasme zal wezen.