Pijpen is het in en uit laten glijden van zijn stijve penis in jouw mond. Hierbij kun jij je lippen strak om zijn penis houden, wat erg lekker kan zijn of juist iets losser. Je kunt met je tong zijn penis verwennen maar je kunt ook iets zuigen aan zijn penis. Wil je liever met condoom aan zijn penis zuigen? Neem dan smaakjes condooms, dit is lekker en uiteraard veilig!


Voordat je gaat pijpen

Voor je een jongen gaat pijpen maak je zijn penis stijf. Dit kan door aan zijn penis te trekken (hem aftrekken) en door aan zijn penis te likken. Lik ook zijn zak, hierdoor zal zijn opwinding toenemen. Als hij helemaal stijf is, kun je gemakkelijk de penis in je mond nemen en hem gaan pijpen. Je kunt het pijpen ook afwisselen door zijn stijve penis te likken. Als hij staat en je bent hem aan het pijpen, kun je ook zijn billen vastpakken en strelen. Het pijpen kan in verschillende standen plaatsvinden. Staand, liggend en zittend.

 

Eikel likken

Voor n is het te gevoelig, de ander kan er juist enorm geil door worden. Het likken van zijn eikel. Het is een beetje 'pesten' wat je hiermee doet, vooral als je het langdurig doet. De jongen waarvan jij de eikel likt, zal al snel willen dat je zijn piemel in de mond neemt en hem pijpt. Dat doe je dus lekker (nog) niet. Vlak voordat een jongen gaat spuiten, vinden velen het ook lekker als je nog even alleen zijn eikel likt. Het risico neem je dan wel, dat hij tegen gezicht kan spuiten.

 

Penis zuigen

Soms vinden jongens het erg lekker als je aan hun penis zuigt. Je pijpt dan niet maar je zuigt er zachtjes aan. Je kunt dit ook alleen bij de eikel doen. Je sluit je lippen om de eikel en zuigt er dan zachtjes aan. Ook het zuigen van zijn penis, kun je afwisselen door zijn penis en zak te likken.

Vasthouden

Een jongen kan er voor kiezen zijn penis diep in jouw mond te stoppen als je onder ligt. Wees voorzichtig, want in deze positie kan hij bepalen hoe diep zijn penis bij jou in de mond komt. Door zijn penis zelf goed vast te houden, bepaal jij hoe diep je zijn penis in je mond wilt nemen.

________________________________________________________________________________

69

Je kunt elkaar ook tegelijkertijd aan de penis likken en elkaar pijpen. Dit is standje 69 omdat je tegenover elkaar ligt en elkaars penis in de mond kunt nemen. Probeer ook eens andere manieren uit om je te laten pijpen. Leg bijvoorbeeld je benen in je nek, zodat de ander jouw kontje ook goed kan zien en je toch kan pijpen. Hierbij kan hij je tijdens het pijpen ook vingeren en je zak strelen. Er zijn vele mogelijkheden om het pijpen (en gepijpt te worden) een stuk lekkerder en geiler te maken.

 

69 kontlikken

In plaats van elkaar tegelijktijdig te pijpen, kun je ook de n laten pijpen, terwijl de ander gaat rimmen. Rimmen is het kontlikken. Je kunt eerst zijn billen likken en kussen. Daarna ga je met je tong zijn anus likken.

 

Slappe piemel

Neem ook eens zijn slappe piemel in je mond en zuig of pijp deze stijf. Het is een lekker gevoel als je een piemel voelt groeien in je mond. Je kunt er erg opgewonden door raken.

________________________________________________________________________________

Deep throatProbeer zijn penis zo diep mogelijk in je mond te nemen. Veel jongens worden hier mega geil van. Het is ook erg lekker om er naar te kijken hoe een ander jouw stijve penis in zijn mond neemt. De jongen kan ook jouw hoofd op en neer duwen als je hem pijpt. Je kunt tijdens het pijpen soms een pauze nemen door hem te zoenen of zijn tepels te likken. Hou met n hand zijn penis lekker vast of trek hem zachtjes. Wees wel voorzichtig met elkaar als je de 'deep throat' doet. Te diep kan namelijk voor de ontvanger niet prettig zijn. Oefen dus eerst zachtjes en stapje voor stapje, hoe diep jouw piemel in zijn mond kan. zo hou je het voor beiden lekker en geil.