Voor je tot neuken overgaat denk dan eerst goed na! Hoewel het neuken lekker is, is het niet aan te raden om dit op je eerste date te doen. Neuken is heel intiem. Het vraagt een zekere vaardigheid die je krijgt door het te proberen met iemand die je vertrouwen kunt. Het kan pijnlijk zijn en vraagt wat voorbereiding. Niet iedereen wil het graag.


Hoe begin je met neuken?

Praat erover met je vriendje. Vraag hoe hij erover denkt, of hij het ook ziet zitten om te neuken. Het is moeilijk om ineens bij iemand binnen te komen en te zeggen: ”schat wat denk je van neuken?” Je kan eerst testen hoe hij reageert op vingeren als jullie seks hebben. Lukt dat goed, dan kun je eventueel voorstellen om meer te proberen. Zorg dat je geschikte condooms in de buurt hebt. Het is niet aan te raden het zonder condoom te doen. Om hygiënische redenen. Je gaat met je pik -hoe je het ook beklijkt- in de anus zitten.

 

Standjes

(1) Hij die neukt ligt op zijn rug en hij die geneukt wordt, gaat op de penis zitten Voordeel : Hij die geneukt wordt heeft 100% controle over hoeveel penis naar binnen gaat.

Nadeel : Het is moeilijker om de penis in je kontje te krijgen. Het is echt moeilijk om de penis juist in het gaatje te mikken. Het vergt goede coördinatie van beide partijen.

 

(2) Hij die geneukt wordt ligt op zijn rug met opgetrokken benen. Voordeel : Hij die geneukt wordt ziet wat er gebeurt en er is meet fysiek contact. Je kan tijdens het neuken nog kussen.

Nadeel : Hij die geneukt wordt, heeft minder controle over wat er gebeurt, Hij kan de neuker wel tegen houden. ( door hem tegen te houden door de handen in de neuker zijn heup te plaatsen en zachtjes achteruit te duwen ).

 

(3) Hij die geneukt wordt ligt op zijn buik, kontje lichtjes omhoog, diegene die neukt, benaderd hem langs achter.

Voordeel :Het is gemakkelijker in deze positie om te penetreren. Nadeel: Hij die geneukt wordt, kan de andere niet tegen houden als hij ineens te diep gaat of te snel is. Hij kan enkel verbaal instructies geven.

 

(4) Op zijn hondjes ( geneukte op handen en knieën, neuker benadert hem vanachter.)

Voordeel: Heel gemakkelijk om te penetreren als beide jongens van zelfde grote zijn en de penis juist ter hoogt van het kontgaatje komt. Heel geil standje voor gevorderden. Nadeel: Hij die geneukt wordt heeft ook totaal geen controle over wat de neuker uitvoert en kan enkel verbaal instructies geven.

Leg je in het standje dat je gekozen hebt en lokaliseer met je vinger nog eens waar het gaatje zit waar je zo dadelijk je penis gaat proberen in te duwen. Breng je penis naar die plek. Je laat je vinger nog even staan zodat je penis op de juiste plek staat. Duw je eikel zachtjes tegen het gaatje. Het zou kunnen dat je nu al binnen komt. Lukt het niet, probeer dan iets krachtiger te penetreren. Zorg dat er genoeg glijmiddel is. Héél belangrijk.

Controleer regelmatig of je op de juiste plek zit. Je partner zal vanzelf zeggen of je erin zit of niet. Probeer je penis niet te snel er helemaal in te duwen. Vaak kun je het best even wachten als je eikel binnen is. Je partner zal eventjes pijn hebben. Geef hem wat tijd om te wennen aan die paal in zijn kont. Zodra zijn sluitspier wat ontspand, kun je jouw stijve penis er verder in duwen.Als jouw stijve lul (erg) groot of breed is, hou hier zeker rekening mee -in het begin- bij het neuken van je partner! Een grote lul kan lekker zijn om te pijpen maar als je hem in je krijgt, kan dat minder prettig zijn.


Standjes (2)

Het lekker op en neer gaan op de pik van je partner is en blijft natuurlijk lekker. Je kunt zachtjes op en neer gaan maar ook wat harder. Je kunt een gedeelte van zijn pik in je kont laten glijden of juist de hèle lengte van zijn pik. Maar je kunt zoveel meer. Wissel het eens lekker af in bed.

Lekker achterover met de pik in je kont, geeft een lekker en strak gevoel. Hierbij kun je ook zelf goed bepalen hoe diep zijn pik erin mag. Je partner kan jouw ondertussen ook rukken.

Als hij met de benen wijd voor je ligt, neuk hem dan eens, door zijn kont op en neer te bewegen over je pik. Dit kun je zachtjes doen maar ook hierbij, kun je ook wat harder in zijn kont neuken.

In deze stand -benen vasthouden- is het neuken van je partner ook erg lekker en goed te doen. Zijn jullie beiden versa, dan kun je deze stand om beurten uitvoeren.

Hij gaat met opgetrokken benen zitten, zodat jij op zijn pik kunt zitten en jullie samen bepalen hoe hard je neukt. Puur genieten!

________________________________________________________________________________

Luister naar je partner.

Als hij zegt stop, dan stop je en ga niet verder tot hij zegt dat je weer verder mag gaan. Het zou kunnen dat je penis er uitgeduwd wordt door de sluitspier die samentrekt. Wees daar niet boos over op je partner. Hoe dieper je gaat, hoe pijnlijker het wordt. Het is wel een andere pijn dan in het begin. De pijn die je hebt van de sluitspier is heviger. Het is gewoon een kwestie van aanpassen.

 

Zodra je penis er helemaal in zit, kan je rustig proberen hem zachtjes heen en weer te bewegen. Probeer het rustig op te bouwen in het begin en niet direct als een wilde boer het kontje willen omploegen.

Probeer ook niet voorbij de sluitspier te komen met je eikel. Zo vermijd je dat de penis er terug uitglipt. Als je al een tijdje bezig bent is dat niet zo erg. Dan kan het zelfs een heel prettig gevoel zijn om opnieuw gepenetreerd te worden. Als het vlak na de penetratie gebeurt dan moet je nagenoeg van voor af aan beginnen met alle pijn die erbij komt.

Als je stopt met neuken, zorg dan dat je de penis geleidelijk terug trekt en hou liefst ook het condoom vast zodat het niet in het kontje blijft steken. Was je handen want het glijmiddel is vrij plakkerig en geeft onaangename geur en gevoel.

________________________________________________________________________________

Hoe pijnlijk is neuken?

Neuken kan pijnlijk zijn. Vooral in het begin. Naarmate je het meer doet, zal het beter gaan en zul je ook geen pijn meer voelen.

Is de pijn het plezier waard ?

Dat kan ik voor jou niet beantwoorden. Maar zeg niet na een keer nee. Met veel geduld zal het na een tijdje zonder al te veel pijn gaan.

Doet neuken bij iedereen evenveel pijn?

Nee, dat hangt af van persoon tot persoon. Het zou kunnen dat je bij de eerste keer er totaal geen last van hebt. Dat hangt af van hoeveel je al geoefend hebt. Het is echter wel zo dat een getraind kontje geen pijn meer heeft. Met getraind bedoel ik dat je je af en toe eens vingert.

Het kan ook zijn dat het na enkele pogingen nog veel te veel pijn doet en dat het niet meer leuk is. Dan ben je een van de vele mensen die moeilijk te neuken zijn. Als de pijn te groot blijft dan kan je best het geneukt worden uit je hoofd zetten want als je er zelf geen plezier aan hebt…

________________________________________________________________________________

Is neuken vies?

Nee, het kan in perfect propere omstandigheden gebeuren. Maar je moet er wel rekening mee houden dat dit misschien niet elke keer zo is. Je zal al wel eens een condoom uit de kont halen die niet meer hun originele kleur hebben. Dat moet je er dan maar bij nemen. Maar over het algemeen haal je de condoom er even schoon uit als je hem erin steekt.

Wanneer mag je zonder condoom neuken?

Als je echt zonder condoom wil neuken, hou je dan aan volgende regels: We hebben een TROUWE relatie van minimaal 3 maanden. We laten beiden na 6 maanden een aids test doen. In alle andere gevallen is neuken zonder condoom af te raden omdat de kans op besmetting met SOA heel groot is.

100% trouwe relatie:

Je hebt èèn partner en daar blijft het bij. Je gaat niet vreemd.

Open relatie:

Een relatie waarin het toegestaan is om met andere jongens uit te gaan en er seks mee te hebben. Dit soort relaties vergt een heel open sfeer tussen de 2 partijen en geen jaloezie van een van de 2 kanten. Ook moet je genoeg vertrouwen in je partner hebben dat hij het altijd veilig zal doen.

One night stands of enkel seks in een relatie:

De definitie van een one night stand is vrij eenvoudig: Je spreekt met iemand af enkel en alleen voor de seks. Daarna ken je elkaar nagenoeg niet meer. De meningen over wel of geen one night stands zijn verdeeld. Sommigen willen alleen seks in een relatie, anderen willen geen vaste relaties aangaan.

Nog anderen doen een mengeling van beiden. Je zal van iedereen wel een mening krijgen hierover en het is belangrijk om je eigen mening daar over te hebben en die voor niets of niemand aanpassen.

Zeggen dat One night stand niet kunnen of iemand veroordelen hiervoor is fout. Je weet immers niet met welke reden die jongen er voor kiest om geen relatie aan te gaan. Er kunnen verschillende reden zijn waar je een one night stand zou kunnen overwegen : Je bent te erg gekwetst in een vorige relatie. Jij wilt wat experimenteren met andere jongens zonder iemand te kwetsen. Je bent nog niet klaar voor een relatie.

Je houdt van seks maar zit tussen 2 relaties in en je moet je geilheid kwijt kunnen Je voelt je niet goed in een vaste relatie maar houdt erg veel van seks. Je staat op je vrijheid, wil je niet binden. Je hebt een open relatie met je vriendje.